Sortida guiada a l'univers Patxot (Montseny)

Què tenen en comú una masia noucentista, els núvols, un rellotge de sol i un bosc-jardí? Si vols descobrir aquest misteri, i molt més!, vine amb nosaltres i ens endinsarem en l'univers Patxot!

Sortida apta i oberta a tothom. Itinerari adaptat que, tot travessant un bonic i harmoniòs alzinar, ens durà a la Masia Mariona (Mosqueroles). I allà tot ens sorprendrà! Possibilitat d'arribar-hi en transport públic (consultar).


Durada
3h aprox.
Dificultat
baixa
Distància
1 km.
Lloc
Mosqueroles (Montseny)
Accessible
Transport públic
Observacions
* Itinerari adaptat. Més informació

  • mobilitat reduïda: indicar-ho al moment de fer la reserva 
  • cal calçat còmode per caminar
  • facilitarem informació d'aparcament, transport públic...
  • admissió animals de companyia: consultar
  • codi sortida: A005
Preu
tarifa general: 8€ (a partir 12 anys)
​tarifa reduïda: 6,5€ (persona amb discapacitat)
grups: consultar

PLACES LIMITADES - cal reserva prèvia

Més informació: 677 822 167 / info@avuisortim.cat

adults
 
nens (fins a 12 anys)
vinc en cadira de rodes
em moc en cotxet
* He llegit la política de privacitat d'Eulàlia Martínez Porcell i dono el consentiment exprés per al tractament de les meves dades per part de l'entitat.
Declaro haver llegit la política de privacitat d'Eulàlia Martínez Porcell i dono el meu consentiment per a l'enviament de newsletter informatives, així com material comercial, promocional i/o publicitari per e-mail.
Autoritzo a Eulàlia Martinez Porcell per a la captació i posterior difusió d'imatges de les sortides a la pàgina web, xarxes socials (Facebook, Instagram, etc.), a revistes, publicacions, exposicions o a qualsevol altre medi per part de l'entitat autoritzada. Tot això de conformitat amb la Llei Orgànica 1/1982, de Protecció Civil del Dret a l'Honor, a la Intimitat Personal i Familiar i a la Pròpia Imatge, amb relació a allò establert a la normativa de Protecció de Dades de Caràcter Personal.677 822 167


Catalunya