El torrent Reguissol (Montseny)

El torrent Reguissol serà el nostre company a estones en aquest itinerari circular. Per què en diem torrent, i no riera o riu? Descobrirem les restes d'un forn de rajols que abastia les masies més properes, algunes de ben antigues. Trepitjarem camins antics i alguns de nous, una bona passejada.

>>
properament
Durada
2h.15' aprox. (inclou parades)
Dificultat
mitjana
Distància
6,5 km.
Lloc
Sant Esteve de Palautordera (Montseny) (Vallès Oriental)
Accessible
no
Transport públic
Observacions
  • cal portar calçat adient per caminar per senders de terra
  • confirmada la inscripció, s'enviarà informació complementària (punt trobada, aparcament, transport públic...)
  • no s'admeten mascotes i/o animals de companyia
  • codi sortida: M003
Preu
tarifa normal: 10€
​tarifa reduïda:
8,5€  majors 65 anys
5€    nens 6-12 anys

PLACES LIMITADES - cal reserva prèvia

Més informació: 677 822 167 / info@avuisortim.cat

adults
 
nens (fins a 12 anys)
* He llegit la política de privacitat d'Eulàlia Martínez Porcell i dono el consentiment exprés per al tractament de les meves dades per part de l'entitat.
Declaro haver llegit la política de privacitat d'Eulàlia Martínez Porcell i dono el meu consentiment per a l'enviament de newsletter informatives, així com material comercial, promocional i/o publicitari per e-mail.
Autoritzo a Eulàlia Martinez Porcell per a la captació i posterior difusió d'imatges de les sortides a la pàgina web, xarxes socials (Facebook, Instagram, etc.), a revistes, publicacions, exposicions o a qualsevol altre medi per part de l'entitat autoritzada. Tot això de conformitat amb la Llei Orgànica 1/1982, de Protecció Civil del Dret a l'Honor, a la Intimitat Personal i Familiar i a la Pròpia Imatge, amb relació a allò establert a la normativa de Protecció de Dades de Caràcter Personal.677 822 167


Catalunya